Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки, свързани с АР 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
    Вчера от Стара Загора до София изпреварих 5 Алфи. 3 156-ци, 164-ка, 146-ца. Повече от 150 не съм вдигал никъде.
    А после Алфите били бързи и никой не ги купувал да ги кара бавно... Срамота
    Ако Бабата не клатеше като лодка при леко пипване на волана щяха да са 4 изпреварените. Ма реших да се прибера па било то и бавно. Бавно, бавно с 80-120.

* От какво може да е това клатене - на някой случвало ли му се е? Амортисьори ли са, некви тампони ли, щанги ли??? Май ще влиза в бокса за преглед.
    Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• Затворена задница!
      164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
        От няколко месеца имам собствен сервиз в Попово.Завърнат съм окончателно.
        Я като си за постоянно в Попово ми изпрати номер на лично, че имам много да те черпя тебе за 1 халоген!
        ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
        ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
        Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
        Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

Затворена задница!
          10Х
          Ако е така ше почерпа.
          Та значи като пипна (врътна де) дори леко волана и то при 50-60 се едно задницата тръгва да ме изпреварва. Такова е чувството - с вратниците напред едва ли не. За момент става неуправляема - все едно карам с изтъркани летни галоши на заледено, а пътя слънце....
          Дали все още мислиш, че е това?

Comment

• колеги малко помощ ми трябва за едно дясно стакалце на фар на суперка или фар ако няма стакалце

Comment

• Първоначално публикувано от anton.mudev Покажи съобщение
              колеги малко помощ ми трябва за едно дясно стакалце на фар на суперка или фар ако няма стакалце
              Имам десен но е от старите не е за Суперка .

А аз издирвам ляв халоген или поне стъклото опреде защото един Нисан Примера реши да се тества какво ще му се случи ако спре във фара ми . Разултата май не му хареса защото щетите не бяха като за двустранен протокол от негова страна . Аз се "разминах" със счупен фар , мигач , спукано стъкло на халоген и леееко смачкан калник но при него беше трагично - десен фар с мигач , капак , радиаторите и двата криви +дифузьора с перката , тръбите на климатика му спукани , бронята сцепена и изкъртена и левия фар изпочупени държачите защото металната конзола която държи фаровете е за скрап . И това с има няма 15-20Км от негова страна след като се пързаля защото асвалта беше лигав . Лошото ,че виновен съм аз защото той е на път с предимство , аз спрях но той не успя и полицая вика : Той е на път с предимство няма как .

edit: П.С. За пореден път се убеждавам в здравите ламарини на Алфа 164 и ,че много марки коли са правени от целофан от шоколад
              Attached Files
              Last edited by Sunny; d.m.y г., 21:54. Основание: П.С.
              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение

А аз издирвам ляв халоген или поне стъклото опреде защото един Нисан Примера реши да се тества какво ще му се случи ако спре във фара ми . Разултата май не му хареса защото щетите не бяха като за двустранен протокол от негова страна . Аз се "разминах" със счупен фар , мигач , спукано стъкло на халоген и леееко смачкан калник но при него беше трагично - десен фар с мигач , капак , радиаторите и двата криви +дифузьора с перката , тръбите на климатика му спукани , бронята сцепена и изкъртена и левия фар изпочупени държачите защото металната конзола която държи фаровете е за скрап . И това с има няма 15-20Км от негова страна след като се пързаля защото асвалта беше лигав . Лошото ,че виновен съм аз защото той е на път с предимство , аз спрях но той не успя и полицая вика : Той е на път с предимство няма как .

edit: П.С. За пореден път се убеждавам в здравите ламарини на Алфа 164 и ,че много марки коли са правени от целофан от шоколад
                Здраве да е! Дреме ти патката какво вика Ушев (той само е чувал за път с предимство)! Соро за добрите ченгета, ма повечето са си кенефи... Важното е, че летото кат дойдем до морето нема и да разберем че си одмаал Баба ти (надявам се де). Па Торанага с Нисано че си плаща чаркуляците кат за Ферарче. Жив и здрав ми бъди Ти и да ти не дреме на уя за разни педерасти! Соро за цензураните изрази другари Хадмини. И умната...

Comment

• Mхм ама трябва да видя някак си да поизпъна малко калника за да утикам другия фар защото от Летище Варна протестират ,че съм заслепявал самолетите а кога се стабилизираме малко финанасово след празниците ще види кит и боя . Трябваше да го снимам Нисана ама .....
                  А за полицаите нищо лошо не мага да кажа в случая . Обадихме се след 20 мин дойдоха на местопроизшествието което на 4-500м от КАТ Варна строиха ни и двамата в колонка и подадоха дрегера после захванаха да си пишат . Сега чакам 25 дена да ми излезе акта и да ми вземат от пълния ми набор точки които пазех за Оранжев талон след 3 месеца <- е за това най ме е яд .
                  Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                  Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщение
                    10Х
                    Ако е така ше почерпа.
                    Та значи като пипна (врътна де) дори леко волана и то при 50-60 се едно задницата тръгва да ме изпреварва. Такова е чувството - с вратниците напред едва ли не. За момент става неуправляема - все едно карам с изтъркани летни галоши на заледено, а пътя слънце....
                    Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                    Mхм ама трябва да видя някак си да поизпъна малко калника за да утикам другия фар защото от Летище Варна протестират ,че съм заслепявал самолетите а кога се стабилизираме малко финанасово след празниците ще види кит и боя . Трябваше да го снимам Нисана ама .....
                    А за полицаите нищо лошо не мага да кажа в случая . Обадихме се след 20 мин дойдоха на местопроизшествието което на 4-500м от КАТ Варна строиха ни и двамата в колонка и подадоха дрегера после захванаха да си пишат . Сега чакам 25 дена да ми излезе акта и да ми вземат от пълния ми набор точки които пазех за Оранжев талон след 3 месеца <- е за това най ме е яд .
                    Самолетите не ги мисли. Да беше снимал Японецо... За полЮцаите - нищо лошо..... Не мое да бъде - те са като курвите - се има за кво да ги ...ш. Де и на мен да ми беха подали дрегера - деба и помаците деба педерастки деба. Соро за читавите копои (ако изобщо има таквиз). Аре па за Каварна ше почерпиш (тоа път) по бира.

Comment

• Абе така като гледам и твойте щети не са малко. Калника е за смяна, конзолата м/у калника и рога е за ремонт, маската над фар със сигурност е за ремонт и най-вероятно и подкалника е счупен.
                      Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                      Opel Astra J
                      ex:
                      Alfa Romeo 164 2.5TD
                      Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                      Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение

Ако трябва нещо викаи.
                        164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

Ако трябва нещо викаи.
                          Трябва - ляв халоген за старата броня или поне стъкло .
                          Фар имам .

Comment

• Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщение
                            10Х
                            Ако е така ше почерпа.
                            Направих реглаж. Задницата наистина е била затворена, предницата отворена, но проблема си остана. Като че и волана е някак си странен, или поне така ми се струва. В сервиза и на реглажа пичовете казват че ходовата част е ОК. В смисъл не виждат проблема... Давайте акъли.

Comment

• Смени сервиза и регулираи на ново.

Comment

Смени сервиза и регулираи на ново.
                                Пича не е случаен. Правил е 164-ки на съфорумници и е горещо препоръчван. Възможно е да не е коректен реглажа. Ще го повторя на друго място, но може да е нещо друго - хамортисьори или.. балиго. А за геометрията - някой има ли читави данни за реглаж - да видим дали пък на стенда данните да се разминават с истинските...

Comment

Working...
                                X